Wij zijn op zoek naar een creatieve Marketing/Communicatie stagiair(e).

Wil jij in ons team helpen om gave creatieve oplossingen te verzinnen? Bedenken hoe wij ons gaan positioneren op de markt en hoe dat in de middelen eruit komt te zien? In deze stage ondersteun je de Marketing afdeling bij het uitvoeren van een gevarieerd takenpakket op het gebied van externe en interne communicatie.

SBI Formaat is dé grootste organisatie in Nederland voor training & advies op het brede gebied van medezeggenschap, medewerkersparticipatie en duurzame inzetbaarheid, gevestigd op het mooie Landgoed Zonheuvel, te doorn. Onze droom is om alle werkenden tot hun recht te laten komen in een gezonde duurzame omgeving.

Volg jij een creatieve opleiding (richting marketing, communicatie, grafische vormgeving en/of digitale media) en heb je ervaring met of passie voor webdesign, multimedia en/of motion? Stuur dan snel je motivatie + CV naar mo@sbiformaat.nl.

Werkzaamheden tijdens stage

Als stagiair(e) word je betrokken bij veel projecten en krijg je de ruimte om hier jouw draai aan te geven. Je kan veel zelf bepalen, maar werkt ook altijd samen binnen ons team. Je werkzaamheden als stagiair(e) zijn heel breed en bestaan bijvoorbeeld uit het meedenken bij een nieuw concept voor de website, het ontwikkelen van content voor social media/website/nieuwsbrief, ondersteunen en bedenken van events, bijdragen aan de uitvoering van marketing acties, customer journey in kaart brengen en persona’s ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke stage en een mooie ervaring in resultaatgerichte marketing. Daarnaast leer je de markt van arbeidsverhoudingen kennen.

  • Gezellige en informele sfeer
  • Vrijheid en ruimte voor je eigen input
  • Volop gelegenheid voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling
  • Leuk team van gemotiveerde Marketingcollega's
  • Goede stagevergoeding

Gewenst profiel

Een creatieve en zelfstandige MBO of HBO student(e) in de opleidingsrichting: marketing, communicatie, grafische vormgeving en/of digitale media. En een passie voor medezeggenschap/verhouding werkgever en werknemer is een pré.
Interesse? Stuur je motivatie + CV naar mo@sbiformaat.nl.