Morgen

Met mijn adviezen en ondersteuning wil ik bouwen aan betere organisaties. Organisaties en bedrijven die financieel gezond worden en blijven én waar het goed is om te werken. Dat vraagt aanpassing aan omstandigheden en voor mij kennis van die branches. Mijn inzet is gericht op het bedrijf / de organisatie als totaal, niet gefragmenteerd. In al die organisaties is steeds weer duidelijk: het gaat hier om mensen. Met die inzet adviseer en ondersteun ik ondernemingsraden.

Vandaag

Bij Woningcorporaties heb ik door de jaren heen veel ondernemingsraden mogen begeleiden. Ook in deze tijd van dynamiek en bezuinigingen in de sector ben ik continu bij verschillende corporaties aan het werk. Daarnaast werk ik met plezier in de zakelijke dienstverlening, maar ook de industrie is een sector waar ik me thuis voel. In die beide sectoren sluit de directe communicatie en de doelgerichtheid aan bij mijn werkwijze.

Gisteren

Met diverse werkervaringen  en een opleiding en achtergrond in P&O ben ik in 1999 gestart bij SBI. De eerste twee jaar als trainer van ondernemingsraden en nadien als organisatieadviseur bij overnames, fusies, reorganisaties en onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden en sociaal plannen.

Competenties
  • Adviseur bij reorganisaties, overnames en fusies
  • Onderhandelaar over arbeidsvoorwaarden en sociaal plan
  • Verbinder van ondernemingsraad en bestuurder 

Publicaties