Nieuwe vormen van medezeggenschap 2017

Medezeggenschap is in beweging. Organisaties veranderen en medewerkers willen en krijgen meer stem. Er wordt veel geëxperimenteerd, en er zijn ook steeds meer inspirerende voorbeelden van hoe het anders kan. Want waar draait het om in medezeggenschap en participatie? En hoe geef je dat vorm?

SBI Formaat, marktleider in de medezeggenschap, ziet steeds meer inspirerende voorbeelden van vernieuwing in de praktijk. Op 28 november 2017 laten we de beste voorbeelden van vernieuwing in de praktijk aan het woord. Met onder andere: Buurtzorg (Jos de Blok), Vincent van Gogh (Mies Wiegant) en nog vele anderen.

Het event levert u:

  • Kennis over noodzaak tot vernieuwing: waarom nu?
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden
  • Concrete tools om vorm te geven aan vernieuwing

Dit event is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap en participatie in organisaties: leden van medezeggenschapsorganen, bestuurders, toezichthouders, HR-functionarissen en ambtelijk secretarissen.

Halen en brengen:
Ook u bent wellicht een bron van inspiratie voor anderen. Heeft u een innovatief experiment om de achterban bij het OR-werk te betrekken of om het overleg totaal te kantelen of wellicht iets heel anders? Wij geven goede voorbeelden graag een podium en bieden u de kans om tijdens dit Event uw vernieuwing een stap verder te brengen door de feedback van anderen. U kunt zich bij ons melden met uw initiatief of experiment via themadagen@sbiformaat.nl en vervolgens kijken wij met u op welke wijze u kunt bijdragen aan ons Event.

Locatie

Conferentiehotel Landgoed Zonheuvel Doorn - Utrecht
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
NL
Telefoon:
0343-473500