Sales talenten opgelet!

(32-36 uur per week m/v)

De functie

De functie van accountmanager is een veelzijdige functie waarin je verantwoordelijk bent voor het ordertraject en de daarbij alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Je takenpakket zal onder andere bestaan uit het actief en proactief benaderen van klanten, het uitwerken en opvolgen van afspraken en coördinatie van het acquisitietraject. Als accountmanager ben je ook verantwoordelijk voor behoud van de bestaande klanten en het gevraagd en ongevraagd uitbouwen van klanten (cross en upselling). Jij bent in staat om samen met je directe collega’s, nieuwe en bestaande relaties uit te bouwen. Verder kun je op sectoraal niveau werken. Daarnaast verzorg je de aftersales met als doel een bijdrage te leveren aan de tevredenheid van de klant. De functie is gesitueerd binnen de afdeling Relatiebeheer van SBI Formaat. Je rapporteert direct aan de strategische marketing en sales manager.

Wat zoeken wij?

Een representatieve, enthousiaste collega die voldoet aan de volgende punten.

 • Plannen en organiseren, flexibel, efficiënt en kan goed zelfstandig en in teamverband werken (met anderen binnen de afdeling en binnen de organisatie)
 • Een aanpakker die kansen en mogelijkheden in de markt signaleert en deze ook pakt
 • Je zult commerciële ondersteuning bieden bij events en beurzen etc.
 • Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau bij voorkeur in een commerciële richting
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als commercieel medewerker in een binnen- buitendienst functie. (B2B is een must, zakelijke dienstverlening een pré)
 • Gewend om te werken met targets en resultaatgericht. Je werkt met zowel met een individueel, als team jaardoelstelling
 • Vernieuwend en actief in het gebruik en benutten van Social Media
 • Goede netwerkvaardigheden, kwaliteitsbewust en klantgericht
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en in geschrift
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Ervaring en affiniteit met opleiden/trainen/medezeggenschap

Arbeidsvoorwaarden

De functie van accountmanager wordt gewaardeerd conform de cao Sociaal Werk (8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering). Inschaling is passend bij het niveau van de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop en mobiel), een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen. Tevens uitgebreide opleidingsmogelijkheden (1,5% persoonlijk opleidingsbudget) en individueel keuzebudget. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht waarin je ruimte krijgt om naar eigen inzicht je werk te verdelen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie voor vervanging van zwangerschapsverlof. Hiernaast bieden we de mogelijkheid bij goed functioneren en behalen van omzetafspraken verlenging van het contract na zwangerschapsvervanging.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Monique Paul via monique.paul@sbiformaat.nl. En laat je niet weerhouden wanneer je een afstand tot arbeidsmarkt hebt. Voel jij je aangesproken door deze vacature? Solliciteren kan via een email naar mo@sbiformaat.nl ten name van Jos Muilwijk.

Ben je commercieel ijzersterk, maar werk je liever in de binnendienst? Dan is onze afdeling relatiebeheer echt iets voor jou. Voor deze afdeling zijn de ook op zoek naar tijdelijke krachten. Lees hier de volledige functie beschrijving.