Als je alles wilt veranderen moet je overal beginnen

Dinsdag 24 april 2018 is het zo ver: Het grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland! En dit jaar wordt het op Landgoed Zonheuvel georganiseerd. Hèt festival waar vakmensen en andere praktijkbeoefenaren hun ervaringen, inzichten en werkwijzen met elkaar delen en elkaar inspireren om hun praktijken vorm te geven.

Met meer dan 80 workshops, presentaties en optredens biedt het Grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland een boeiend, gevarieerd programma. Deel kennis, doe inspiratie op en leg contacten op een prachtige locatie, in een levendige omgeving. Met volop voorbeelden van Rijnlands denken en doen uit zorg, onderwijs, bedrijfsleven, overheid, woningcorporaties en sociaal domein. Tijdens het festival worden concrete cases van de werkvloer en tal van workshops over zelforganisatie, collectief leiderschap, intelligente ongehoorzaamheid en teamleren gegeven.

€100,- klantkorting

Als vaste klant van SBI Formaat krijgt u speciale korting voor dit festival. U betaalt slechts €95,- (excl. BTW) in plaats van €195,-, daarbij krijgt u ook nog 4  consumptiemuntjes. Vul in het aanmeldingsformulier bij Kortingscode de kortingscode in die u persoonlijk van ons ontvangt na aanvraag.
Vraag hier uw kortingscode aan.

(Mede)zeggenschapsplein

Vanuit SBI Formaat zijn Coby Franken (trainer/adviseur) en Mireille Keereweer (trainer/organisatiecoach) aanwezig op het (Mede)zeggenschapsplein. Passen structuur en werkwijze van onze huidige medezeggenschap nog bij de behoeften van onze organisatie in de toekomst? In medezeggenschapsland wordt volop geëxperimenteerd en gezocht naar nieuwe manieren van overleg in plaats van de klassieke vorm. Op het medezeggenschapsplein maak je kennis met mooie voorbeelden van hoe het ook kan en horen Coby en Mireille graag jouw ideeën over hoe het anders zou kunnen.

Bekijk hier het programma en de plattegrond.

Pleinen

Het festival is vooral bedoeld om inzichten, werkwijzen, kennis en ervaringen te delen, inspiratie op te doen en contacten te leggen. Het programma bestaat daarom niet uit lezingen en theoretische verhalen van goeroes en experts maar vooral uit  interactieve presentaties van professionals en mensen van de werkvloer. Daarvoor wordt een tiental pleinen ingericht rondom sectoren of thema’s. Blijf de ontwikkeling van dit evenement volgen op de website van het grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland!

Daarnaast zijn er workshops rond het thema werkgeluk, actieve workshops en interessante activiteiten, optredens en demonstraties.  Onder andere percussie met Cesar Zuiderwijk, vertellingen van Joost Conijn en Mondo Leone, de methode Wim Hofman (the Iceman) beleven en demonstraties van drones en robots. Ook kunnen bezoekers actief aan de slag in de Meewerktuin. En natuurlijk is er gelegenheid tot ontmoeting, onder het genot van een hapje of drankje.

Als u meer van het programma wilt zien of tickets wilt bestellen, ga dan naar www.hetgrootsterijnlandpraktijkfestivalvannederland.nl.

24 april 2018
10.00 - 17.00 uur
17:00 - 19:00 uur Rijnlander van het jaar & afterparty

Campus Zonheuvel (Landgoed Zonheuvel)
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn