Als je alles wilt veranderen moet je overal beginnen

Dinsdag 24 april 2018 is het zo ver: Het grootste Rijnland Praktijk Festival! En dit jaar wordt het op Landgoed Zonheuvel georganiseerd. Hèt festival waar vakmensen en andere praktijkbeoefenaren hun ervaringen, inzichten en werkwijzen met elkaar delen en elkaar inspireren om hun praktijken vorm te geven.

Deel kennis, doe inspiratie op en leg contacten op een prachtige locatie, in een levendige omgeving. Met volop voorbeelden van denken en doen uit zorg, onderwijs, bedrijfsleven, overheid en sociaal domein. Tijdens het festival worden concrete cases van de werkvloer en tal van workshops over zelforganisatie, collectief leiderschap, intelligente ongehoorzaamheid en teamleren gegeven.

Vanuit SBI Formaat zijn Coby Franken (trainer/adviseur) en Mireille Keereweer (trainer/organisatiecoach) aanwezig op het Leerplein Medezeggenschap. Passen structuur en werkwijze van onze huidige medezeggenschap nog bij de behoeften van onze organisatie in de toekomst? In medezeggenschapsland wordt volop geëxperimenteerd en gezocht naar nieuwe manieren van overleg in plaats van de klassieke vorm. Op het medezeggenschapsplein maak je kennis met mooie voorbeelden van hoe het ook kan en horen Coby en Mireille graag jouw ideeën over hoe het anders kan.

Er gaat nog veel meer gebeuren: Slow Lane is aanwezig met onder andere slow food, barbier, Rijnlandse boekwinkel, escape room en graffiti wall. Daarnaast is er volop Kunst & Theater: onder andere drummen met Cesar Zuiderwijk, de Bombrini’s, Oma wordt 90, Joost Conijn, Het Instituut voor Verwondering, en jawel, ook drones.

Leerpleinen

Het festival is vooral bedoeld om inzichten, werkwijzen, kennis en ervaringen te delen, inspiratie op te doen en contacten te leggen. Het programma bestaat daarom niet uit lezingen en theoretische verhalen van goeroes en experts maar vooral uit  interactieve presentaties van professionals en mensen van de werkvloer. Daarvoor wordt een tiental Leerpleinen ingericht rondom sectoren of thema’s. Blijf de ontwikkeling van dit evenement volgen op de website van Het grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland!

  • Zorg
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Bedrijven
  • Corporaties
  • Sociaal Domein
  • Ondersteunende Diensten
  • Rijnlandse theorie & thema’s
  • Medezeggenschap
  • Werkgeluk

Als u meer van het programma wilt zien of tickets wilt bestellen, ga dan naar www.hetgrootsterijnlandpraktijkfestivalvannederland.nl.

24 april 2018
10.00 uur - 17.00 uur

Campus Zonheuvel (Landgoed Zonheuvel)
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn