Leuke HBO Meeloopstage HR in Doorn
 

Bedrijfsprofiel
SBI Beheer werkt voor een tweetal organisaties: SBI Formaat en SBI Zonheuvel.

SBI Formaat is gevestigd op Landgoed Zonheuvel. Dit is de ontmoetingsplaats waar werkgevers, werknemers, wetenschappers en politici elkaar leren vinden op maatschappelijke uitdagingen en samenwerkingsthema’s. SBI Formaat is dé grootste organisatie in Nederland voor training & advies op het brede gebied van medezeggenschap, medewerkersparticipatie en duurzame inzetbaarheid.

Landgoed Zonheuvel is prachtig gesitueerd op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn, een plek waar onze gasten tijdens hun verblijf de meerwaarde van kalmte, groen en ruimte in alle rust kunnen ervaren. Landgoed Zonheuvel is een uniek landgoed met internationale allure. Wij beschikken op ons 45 hectare landgoed, een statig kasteel, het Maarten Maartenshuis (officiële trouwlocatie), een Koetshuis, de Lodge en een hotel met 110 hotelkamers.

Jaarlijks hebben wij  mogelijkheden voor een:

enthousiaste HR stagiair
… die op zoek is naar een leuke meeloopstage en wil meedenken en -werken aan de ontwikkeling van ons HR beleid. De taken zijn zeer afwisselend. Naast de dagelijkse werkzaamheden ga je aan de slag met diverse HR projecten die opgepakt kunnen worden in aansluiting met jouw stageopdracht. De projecten die in de stageperiode gepland zijn en waaraan jij een bijdrage kunt gaan leveren zijn o.a.: opzetten van functiebeschrijvingen, functiehuis (SBI Formaat), het actualiseren en verbeteren van de bestaande functionerings-, ontwikkelings- en beoordelingssystemen (Zonheuvel), opzetten dan wel door ontwikkelen van interne communicatie via intranet (Zonheuvel), opzetten van personeelshandboek (Zonheuvel) en de modernisering van het werving en selectiebeleid.

Gewenste profiel
Je volgt een hbo-opleiding in de richting HRM of gerelateerd aan HRM. Daarnaast ben jij enthousiast, ambitieus en kun je goed zelfstandig werken. Doordat je veel persoonlijk en telefonisch contact hebt met je collega’s is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en oprecht geïnteresseerd. Ook ben je met veel verschillende taken tegelijk bezig en is geen dag hetzelfde, hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. 

Wat bieden wij?

  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Afwisselend werk 
  • Ruimte om zelfstandig te werken (met begeleiding waar nodig)
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Gezellige en informele sfeer

Onze afdeling Mens en Organisatie bestaat uit twee HR-adviseurs en een medewerker. Samen zijn wij verantwoordelijk voor alle HR- werkzaamheden voor de hele SBI-groep namelijk SBI Formaat, SBI Beheer en SBI Landgoed Zonheuvel (115 FTE).

Wil jij in de praktijk ervaren wat het verschil is tussen verschillende functies, doelgroepen en cao’s? En welke HR-instrumenten werken wel/niet bij wie? 

Solliciteer snel via een e-mail naar MO@sbiformaat.nl. We zien je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet!