U bent actief in de medezeggenschap binnen Defensie, of u wilt zich daarin verdiepen.

GITP en SBI Formaat, beiden ervaren op het gebied van medezeggenschap, bieden diverse mogelijkheden op het gebied van opleiding en training, specifiek gericht op Defensie. Op deze site kunt u zich oriënteren op of aanmelden voor trainingen.

De professionele MC

Om als medezeggenschapscommissie optimaal te kunnen beïnvloeden, hebt u juiste kennis en vaardigheden nodig. Samen met GITP/SBI Formaat, bepaalt u hoe u deze kunt vergroten. Dat kan door trainingen voor de hele MC  of door thematrainingen voor individuele leden. Hiermee versterkt u de positie van uw MC als overlegpartner. Het adviseren, begeleiden en trainen van medezeggenschapsorganen is onze kernactiviteit. Daarnaast zijn wij een partner voor de gehele organisatie. Zodat de MC, kader en medewerkers van een diensteenheid effectiever samenwerken.

 

                                      

Aanvragen training en begeleiding

Voor het aanvragen van een training voor uw MC of als individueel lid van een MC zijn richtlijnen opgesteld. Dat is per defensieonderdeel verschillend. Neem voor meer informatie over de richtlijnen contact op met de coördinator medezeggenschap van uw defensieonderdeel: