Trainingsdag 11 oktober: Iedereen aandeelhouder

Wij geloven dat iedereen medewerker-aandeelhouder zou moeten zijn en wij merken dat steeds meer bedrijven dit ook inzien en er dus steeds meer medewerker-aandeelhouders bijkomen.
Deze mede-eigenaren zijn ware pioniers en verdienen om in het zonnetje te worden gezet. Daarom organiseert SBI Formaat samen met SNPI op 11 oktober op Landgoed Zonheuvel speciaal voor deze mede-eigenaren een dag om dit samen te vieren en hun positie als mede-eigenaar te versterken met kennis en inspiratie.
Kortom: Een gezellige dag waar een hoop te vieren valt, ervaringen kunnen worden gedeeld en we als geïnspireerd mede-eigenaar weer aan de slag kunnen voor onze onderneming!

Voor wie?

Deze trainingsdag is speciaal voor alle medewerkers die mede-eigenaar zijn in hun bedrijf of geïnteresseerd zijn in aandeelhouderschap. Dus niet alleen medewerkers die een aandeel (aandelen of certificaten) hebben in hun eigen bedrijf, OR-leden en STAK-bestuurders maar ook die mensen die nog twijfelen of meer willen weten.
Ben je nieuwsgierig naar medewerker-aandeelhouderschap maar zoek je nog naar meer informatie en naar ervaringen van werknemers die al mede-eigenaar zijn? Meld je dan vooral aan, dit is de ideale kans om mede-eigenaren te ontmoeten en praktijkvragen te kunnen stellen!

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer weten over deze dag, het SNPI of je direct aanmelden? Klik dan hier