SBI Formaat werkt op regelmatige basis voor diverse klanten, zoals:


Abrona, Adidas, Alcoa, Albemarle, Ammeraal Beltech, Atradius, BAM Groep, Britisch Council, Canon, Carestream, Ceva, Cloetta, Consolis, Cooper, Douwe Egberts Master Blenders 1753, Driestroom, Eaton, Elopak, GE Healthcare, GGZ Delfland, Grontmij, Haeghe Groep, 's Heerenloo, Heineken, Hema, Imtech, ING, Inteva, Invensys, Lijn 5, Marsh, Ministerie van Defensie, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Nielsen, NXP, PostNL, Philips, PPG, Prysmian, Schindler, SGS, Smit TransformatorenStaedion, Staples, Stryker, Syngenta,Tate & Lyle,Thermo Fisher Scientific, TNT Express, Transdev, Verizon, Wolters Kluwer, Yamaha, YARA e.v.a.

 

Quotes/referenties:

Haeghe Groep:
"Carolina  (trainer Team Arbeid & Gezondheid SBI Formaat) weet ons de finesses van de arbowet aan te reiken en heeft ons geadviseerd bij de uitvoering van de dagelijkse praktijk door de VGWM-commissie actief en proactief te coachen"
"Een professionele aanpak waar het bij arbeid en gezondheid om gaat, die aanpak krijg je bij SBI Formaat"

Staedion:
"Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met SBI Formaat. Wij werken al een aantal jaren samen, zowel voor trainingen op maat als open inschrijvingen. Onze ervaringen zijn zeer positief, de kennis van de trainers is actueel en zij weten goed in te springen op de behoeften van de deelnemers. Wij hebben het afgelopen jaar een aangepaste incompany-versie van de opleiding Strategisch sturing geven aan de OR gevolgd. Deze training heeft alle OR-leden veel inzichten opgeleverd, waardoor wij als gehele OR een stap vooruit hebben gemaakt in de relatie en in de gespreksvoering met onze bestuurder. De organisatie is heel flexibel met onze leerbehoeften omgegaan en heeft het programma precies op maat aangepast. De trainer voelt de groep goed aan en weet de trainingsdagen op zo’n manier in te vullen dat ieder OR-lid er het maximale uithaalt."

Abrona:
"Wij werken al jaren samen met SBI Formaat. We zijn zeer tevreden over de op maat aangeboden trainingen als ook de open inschrijvingen. Vooral bij de trainingen op maat weten de trainers al heel gauw waar het precies om gaat en weten dit heel mooi in een interactief scholingsaanbod te verwerken. De afgelopen anderhalf jaar hebben we met onze OR de leergang ‘strategisch sterker’ gevolgd. Deze leergang heeft onze ondernemingsraad de tools gegeven om een volgende stap te maken in het strategisch denken en handelen. In het goede contact merken we ook de betrokkenheid van de trainers bij het proces van onze OR en dat ervaren we als heel prettig."
Een aantal medewerkers van Abrona heeft na het volgen van de strategische leergang bij SBI Formaat zelfs een speciaal lied geschreven. De tekst kun je hier lezen.