Op deze pagina vind je een specifiek aanbod aan HRM en ARBO trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zichzelf verder wil verdiepen op of kennis wil maken met deze onderwerpen en werkzaam is in het HRM werkveld.

Onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en zelfsturende teams worden steeds actueler. Wat heb je hiervoor nodig om hier een succesvol beleid in te voeren? En wat zijn de randvoorwoorden om een succesvolle organisatie te worden met zelfsturende teams? Wat vraagt dit van HRM? Zoek je antwoord op deze vragen schrijf je dan in voor onze trainingen! Tevens bieden wij, als marktleider in het trainen van Medezeggenschapsraden, de training “De zin en onzin over Medezeggenschap”. In deze training leer je wat de medezeggenschap anno 2017 inhoudt en wat de toegevoegde waarde hiervan voor de organisatie kan zijn.

Ons aanbod

Wij beschikken over een grote kennis van de werknemersmarkt en dit merk je in onze trainingen. Deze inzichten nemen wij mee in onze trainingen voor mensen uit het HR werkveld. Klik op de onderstaande trainingen voor meer informatie.

Vul hier onze poll in en maak kans op een HR training!


U kunt mee doen t/m 31 oktober. Onder de deelnemers verloten wij 1 HR training, de winnaar kan kiezen uit de trainingen genoemd op deze pagina.

Contact

Heb je interesse in één van onze trainingen en wil je meer informatie? Of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op: