mindfulness

 

Mindfulness retraite

Heb jij het gevoel geleefd te worden door de waan van de dag? Verlang je naar een dag waarin je in alle rust en stilte tot bezinning kan komen en weer nieuwe inspiratie kan opdoen? Een dag helemaal voor jezelf en waar je handvaten krijgt om daarna beter de balans te kunnen vinden in de drukte van de dag? Dan is deze eendaagse mindfulness retraite echt iets voor jou.

Mindfulness betekent letterlijk ‘met aandacht zijn in het hier en nu’.  Even stilstaan bij het moment en bij jezelf, met volle aandacht voor wat er is. Deze levensinstelling kan je helpen het huidige moment te accepteren, of het nu prettig of minder prettig is.  Het maakt je bewust van je automatische processen en brengt hoofd en hart samen.

In de prachtige omgeving van Landgoed Zonheuvel leren we je in één dag de basis van wat mindfulness voor je kan betekenen. We nemen je in deze retraite mee op een reis door de stilte, op weg naar bezinning en inspiratie. We bieden je hiervoor zowel begeleide- als stilte-meditaties, milde yogaoefeningen en de mogelijkheid voor een verdiepende dialoog met de trainer.

Wat levert deze dag jou op?

​Tijdens deze retraite ben je op een andere plek en neem je letterlijk afstand van je situatie. Dat helpt enorm om patronen te kunnen zien en daardoor los te laten. 

  • Je ervaart op een oordeelvrije, vriendelijke manier om te gaan met dat wat er op dit moment is.
  • Inzicht en eerste ervaringen in wat mindfulness voor je kan betekenen.
  • Rust, ademruimte.

Lunch

Een heerlijke biologische lunch, met ingrediënten van de moestuin van het Landgoed. 

Waar?

Landgoed Zonheuvel ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug en in de Kaapse bossen verscholen ligt onze Lodge. De ideale plek om, in de natuur, helemaal tot rust te komen.  

 

 

 

Stilte Bezinning en Inspiratie
Mindfulness Retraite met Rosetta en Frodo

 mindfulness Rosetta Kooistra mindfulness Frodo de Valk

mindfulness

Programma

9:30 - 16:00

  • We starten om 09:30 uur en we stoppen om 16:00 uur

    We nemen je in deze retraite mee op een reis door de stilte, op weg naar bezinning en inspiratie. We bieden je hiervoor zowel begeleide- als stilte-meditaties, milde yogaoefeningen en de mogelijkheid voor een verdiepende dialoog met de trainer. 
    Het is een uniek programma wat op de specifieke behoeftes en vragen van de groep deelnemers wordt afgestemd.

Locatie

Conferentiehotel Landgoed Zonheuvel Doorn - Utrecht
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
NL
Telefoon:
0343-473500