Verrijkt Doorleven: actief en zinvol bezig zijn, rondom en na uw pensioen.

SBI Formaat staat voor Morgen start vandaag. Medewerkers aan het einde van hun loopbaan en gepensioneerden zijn niet uitgerangeerd. Ze horen voluit bij de samenleving en zijn hard nodig met al hun kennis en (levens)ervaring.
Hoewel alle kennis, kunde en werkervaring nodig is om Nederland draaiend te houden, is de periode rondom pensioen zowel voor werknemers als voor werkgevers omgeven met vragen. Hoe is zinvol en prettig werken tot het pensioen mogelijk? Hoe zorgen we voor een goede overgang van kennis en kunde in de organisatie? Wat is een zinvolle afsluiting van het werkende leven? Hoe kan bevredigende invulling gegeven worden aan de periode na werken? Belangrijke vragen. Vragen die een antwoord op maat nodig hebben. Hierbij helpt SBI Formaat u graag!

Daarom heeft SBI Formaat een eigen Pensioen in Zicht training ontwikkeld en geven we training en advies op het terrein van duurzame inzetbaarheid en ouderenbeleid. SBI Formaat is een van de vijf gecertificeerde instituten die Pensioen in Zicht trainingen verzorgen. Daar zijn we trots op! Het betekent dat we jarenlange ervaring hebben met de vraagstukken die rondom het pensioen spelen. Vele enthousiaste deelnemers hebben in onderlinge uitwisseling en met aandacht voor de individuele situatie een training Pensioen in Zicht bij SBI Formaat gevolgd.

Kenmerkend voor de aanpak van SBI Formaat zijn de begrippen maatwerk, verantwoordelijkheid en sociale betrokkenheid. Deze aanpak resulteert in een aanbod Verrijkt Doorleven waarin persoonlijke bewustwording en persoonlijke groei gecombineerd worden met oplossingen die bijdragen aan toekomstbestendige organisaties. Over de best passende aanpak voor uw vragen gaan wij graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!