Huis van de Arbeidsverhoudingen

Het huis waar werknemers, ondernemingsraden, werkgevers, HR, onderwijs, wetenschap en politiek elkaar vinden.

SBI Formaat en Landgoed Zonheuvel

SBI Formaat en Landgoed Zonheuvel zijn meer dan een training- en adviesbureau en hotel conferentiecentrum! Op Landgoed Zonheuvel werkt SBI Formaat samen met veel partners op het terrein van mens, organisatie en samenleving. Samen met onder andere CSC, sociale partners en wetenschappers, bouwen wij aan het Huis van Arbeidsverhoudingen: de ontmoetingsplek waar werknemers, ondernemingsraden, werkgevers, HR, onderwijs, wetenschap en politiek elkaar vinden.

Wij denken mee in het organiseren van de dialoog over mens en organisatie. Over leiderschap en horizontaal organiseren. Over het nieuwe werken of duurzame participatie. Van beweging en ontwikkeling tot duurzame mobiliteit. Over vormen van nieuwe medezeggenschap. Over de volgende generatie ZZP’ers en over ethiek en samenleving.

Wij zorgen bij uw vergadering, training of congres voor meer dan een goede en geschikte locatie. Wij kunnen u ook ondersteunen met de organisatie van en denken graag mee over de inhoud. Zoekt u een dagvoorzitter, trainer of de juiste spreker om uw bijeenkomst tot een succes te maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!