Strategisch sterker OR ondernemingsraad bestuurder leergang

SBI Formaat heeft al jaren een bijzondere leergang voor OR-leden. Een anderhalf jaar durend traject waarbij OR-leden zich strategisch ontwikkelen. Op 20 april jl. hebben de OR-leden van de Baalderborg Groep dit traject succes vol beëindigd.
Op die dag hielden zij prachtige presentaties van de door hen ontwikkelde competenties gedurende 1,5 jaar trainingsdagen, intervisie, individuele coachgesprekken en tussendoor toepassen in de praktijk. Wat hebben ze veel geleerd, wat zijn ze zelfverzekerd en wat genieten ze van hun kracht en zelfbewustheid en hun samenwerking als team. De uitgereikte certificaten werden met veel plezier in ontvangst genomen. De OR gaat zich ontwikkelen naar een OR 3.0 waarin hij met achterban en directie samen optrekt. Vol trots namen de trainers van SBI Formaat, Ellen Leijdekkers en Carolina Verspuij, afscheid met bossen bloemen in de arm en de belofte het werkdrukspel te spelen in het najaar met de achterban van de OR.

Bent u nieuwsgierig naar wat de strategische leergang voor uw OR kan betekenen? Bel of e-mail dan met SBI Formaat: 0343-47 33 33 of info@sbiformaat.nl.