Eigen boek schrijven

Droom je van je eigen boek? Jouw visie op een maatschappelijke kwestie? Het inspirerende verhaal van jouw bedrijf, leven of loopbaan? Doe dan mee aan het Schrijfweekend! Gegeven en aanbevolen door topschrijvers en professionals uit het bedrijfsleven.

Schrijfweekend van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2018

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2018 wordt voor de tweede keer het Exclusieve Schrijfweekend voor ondernemers, managers, bestuurders en professionals georganiseerd. Het is geïnspireerd op de succesvolle schrijfweken, opgezet door bestsellerauteur Geert Kimpen, met onder meer Christine Pannebakker. Zij gingen een unieke samenwerking aan met Aukje Nauta en Cristel van de Ven van Factor Vijf Organisatieontwikkeling, theatermaker Walter Supèr en directeur Jaap Jongejan van Stichting SBI.

Het Schrijfweekend vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, in het sfeervolle Maarten Maartenshuis. Al ruim honderd jaar geleden was dit een echt schrijvershuis. De schrijver Maarten Maartens woonde er. Vanaf het eerste boek dat hij in eigen beheer uitgaf werd hij gerekend tot de grootste literatoren van zijn tijd. Hij werd bevriend met de grootste schrijvers, die hem opzochten in zijn stijlvolle landgoed in Doorn, De Zonheuvel. Aankomende januari krijgt Maarten Maartens de Nederlandse erkenning die hij verdient. Want dan opent het Maarten Maartenshuis zijn deuren voor 25 aankomende schrijvers. In de kamers waar hij inspirerende boeken schreef, vinden nieuwe schrijvers Samenwerking, Bezinning en Inspiratie voor hun boek. Onder begeleiding van topschrijvers krijgen zij handvatten om het schrijverschap in één weekend onder de knie te krijgen.

Het weekend is speciaal bedoeld voor ondernemers, managers, bestuurders en professionals die willen schrijven over hun werk, loopbaan, bedrijf en leven. Voorafgaand aan het weekend krijgen zij een schrijfplan toegestuurd. In persoonlijke coachgesprekken krijgen ze feedback op alle facetten van hun te schrijven boek: van schrijfstijl tot marketing. Vier dagen lang volgen zij workshops over alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven, zoals structuur en plot, personages, en het geheim dat elke schrijver behoort te kennen.

Let op, er zijn slechts plaatsen voor maximaal 25 personen. Dus, meld u snel aan!

Hier vindt u alle informatie over het Schrijfweekend.