Exclusieve uitnodiging

Als er iets in beweging is, is het ons Poldermodel. Sociale partners vinden elkaar steeds moeilijker. Het aantal vakbondsleden loopt terug. Werkgeversorganisaties lopen tegen dezelfde problemen aan. De vraag is: voelen we ons nog vertegenwoordigd en door wie? Kom op 21 april naar de bijeenkomst, georganiseerd voor de VHV en Stichting SBI. De bijeenkomst staat in het teken van centrale afspraken, hun invloed  op de sociaal-economische verhoudingen en de ontwikkelingen van het poldermodel.

Met video bijdragen van dhr. Koolmees (Minister van SZW), dhr. Donner (Vice President Raad van State), mevr. Mooren (secretaris Stichting van de Arbeid), dhr Wientjes (hoogleraar), dhr. Terpstra (voorzitter Uneto VNI), dhr. Holstein (voorzitter VCP) en dhr. Fortuin (voorzitter CNV Vakmensen).

U bent vanaf 13.00 uur welkom, het programma start om 14.00 uur.

  1. Opening door Jaap Jongejan, algemeen directeur SBI
  2. Inleidingen door Lodewijk de Waal (voorzitter VHV), Jan Willem van den Braak, Marc van der Meer (bijzonder hoogleraar onderwijsarbeidsmarkt aan de Universiteit Tilburg) en Kitty Jong (vicevoorzitter van de FNV)
    Heden en toekomst van ons centrale overleg
  3. Discussie met de zaal en de inleiders. Oude en nieuwe hoofdrolspelers in de polder delen  via een videoboodschap hun kijk op de polder!!

De dag eindigt om 17.00 uur.

Locatie

SBI Landgoed Zonheuvel,
Amersfoortseweg 104 te Doorn

Aanmelden

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via info@stichtingsbi.nl

Deelname is gratis