Blog

The Big Escape! Een bijzondere dag voor OR’en!

big escape
29 juni 2021 / Marijke Minnaard

Een schat aan ervaring, een opdracht voor de toekomst

Wat heeft de coronacrisis de medezeggenschap opgeleverd?

Het was een tijd zoals we nog nooit hebben meegemaakt. We zaten opeens thuis en zagen elkaar enkel digitaal. Het werk ging door, of lag juist stil. Maar…. de bestuurders bestuurden door! Voor elke organisatie een spannende tijd hoe hier zo goed mogelijk doorheen te komen. Of juist een kans eens rustig na te denken en dat wat al langer broeide uit te werken.

Hoe noodzakelijk bleek de medezeggenschap? Hadden OR-leden zicht op wat er speelde? Was er contact met de achterban om tot eigen initiatieven te komen? Kon er proactief met de bestuurder worden meegedacht over vernieuwingen, moderniseringen en organisatie wijzigingen?

Tijd om de medezeggenschap een boost te geven en besluiten te verbeteren in het belang van de hele organisatie met de personeelsbril op! Weer in gesprek te gaan met elkaar en contacten in de organisatie te herstellen.

Het is hoog tijd dat OR’en met elkaar de balans opmaken, lessen trekken uit de ervaringen van afgelopen periode en hun rol binnen organisaties weer oppakken.

Tijdens The Big Escape onderzoeken we dit alles met niet-alledaagse middelen en maken jullie als OR gezamenlijk een energiek plan voor de toekomst. Op 31 augustus in het kasteel en op het landgoed van Zonheuvel. Mis deze unieke dag niet!

Meer informatie & aanmelden

Geschreven door Marijke Minnaard, trainer/adviseur SBI Formaat

 

Deel dit bericht