arbeidsmartkinnovatie_SBI_Formaat

De zomer staat weer voor de deur, net zoals de Summerschool Arbeidsinnovator!

De Summerschool sluit aan bij trends en veranderingen op de arbeidsmarkt. Tijdens de summerschool worden andere manieren van organisatie bestudeerd en innovatieve oplossingen onderzocht. Een arbeidsmarktinnovator biedt een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt. Een perspectief waarbij regionale samenwerking, goed werkgever- en werknemerschap, zelfregie en werkzekerheid boven baanzekerheid centraal staan. En vanuit dit perspectief biedt de arbeidsmarktinnovator praktijkgerichte oplossingen binnen de eigen onderneming of  het werkveld.

De arbeidsmarktinnovator zet zijn/haar persoonlijkheid, kwaliteiten en netwerk in om intersectoraal en resultaatgericht de flexibiliteit van mensen, organisaties en producten of diensten aan te passen aan de steeds veranderende arbeidsmarkt. De Summerschool Arbeidsmarktinnovator focust op de continue veranderende arbeidsmarkt.

Het programma is opgedeeld in 5 thema’s:

  • Werken aan vertrouwen in nieuwe wereld
  • Werkzekerheid, innovatie en waarden
  • De sociale kant van innovatie en werken
  • Human Capital en inclusief organiseren
  • Regionale samenwerking

"Wat een cadeautje om hier deel van uit te mogen maken. Een inspirerende leergang met veel inhoud!"Dina Blom, trainer en deelnemer Wintereditie Arbeidsinnovator.

De Summerschool Arbeidsinnovator duurt van 21 juni 2018 tot en met 20 september 2018. Bekijk hier de brochure.

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie en aannmelden kunt u terecht op www.centrumvoorarbeidsmarktinnovatie.nl