Nieuw! Trainen waar u zelf wilt: Virtual classroom en e-learning

Vanaf welke plek volgt u het liefst een training? In een café, thuis op de bank, lekker in bed, of gewoon op kantoor? Het kan allemaal met ons nieuwe aanbod: online leren. Wij bieden twee verschillende online producten aan, namelijk virtual classroom en e-learning. Hieronder leest u meer over ons aanbod.

Virtual Classroom: Interactief online leren met een groep

De online modules vinden plaats in een virtual classroom. Deze is interactief: u kunt direct vragen stellen aan de gespecialiseerde trainer(s), op andere online deelnemers reageren en u krijgt praktische opdrachten waarbij u de lesstof toepast in uw eigen praktijk. Voor onze online modules hoeft u geen whizzkid op het gebied van computers te zijn. Vooraf krijgt u een omschrijving waarmee u eenvoudig aan de slag kunt. De online module kunt u rechtstreeks op uw eigen computer volgen en start op een vast moment. Met een groep van maximaal twaalf deelnemers gaat u aan de slag, live begeleid door een trainer en een facilitator. Op dit moment bieden wij twee online modules aan:

Online module: Arbowet 2017

Meer weten over de Arbowet in 2017 en hoe u hiermee aan de slag kunt als OR, VGW(M)- of arbocommissie? In een onlinesessie van 2 uur laten we u kennismaken met de hoofdpunten van de arbowetgeving en maken we meteen de vertaalslag naar de situatie in uw eigen bedrijf en de rol van de medezeggenschap. Deze virtual classroom is interactief: u kunt direct vragen stellen aan de gespecialiseerde trainer Arbeid & Gezondheid, op andere deelnemers reageren en u krijgt praktische opdrachten waarbij u in gaat op de praktijk in uw eigen organisatie.

Online module: Wet op de Ondernemingsraden (WOR)

Bent u nieuw in de ondernemingsraad en wilt u alles weten over de wetten en bevoegdheden? In een online sessie van 2 uur zetten wij voor u de belangrijkste rechten uit de WOR op een rij: het instemmingsrecht, het adviesrecht, het initiatiefrecht, het informatierecht en het overlegrecht. Deze virtual classroom is interactief: u kunt direct vragen stellen aan de gespecialiseerde trainer(s), op andere deelnemers reageren en u krijgt praktische opdrachten waarbij u de wet toepast in uw eigen praktijk.

 

Leren in uw eigen tempo: E-learning met online ondersteuning door een professionele trainer

E-learning kunt u op uw eigen moment volgen. Deze opleidingen volgt u via uw persoonlijke website en u wordt op afstand begeleid door een professionele trainer. Alle informatie die u nodig heeft vindt u in de online leeromgeving. In de e-learning gaat u de theorie doorgronden. De vraagstellingen, toetsen en video’s maken de theorie interactief. Aan het einde van elk hoofdstuk maakt u een toets, zodat u met de lesstof kan oefenen. Na inschrijving ontvangt u een link naar uw eigen leeromgeving. Deze link is twee maanden geldig en u kunt op uw eigen moment en in uw eigen tempo de cursus volgen. Bekijk ons e-learning aanbod:

E-learning: Communiceren met de achterban

Na deze online cursus kunt u uw OR-boodschap duidelijk laten overkomen. U onderscheidt de achterban in verschillende groepen en bouwt een goede relatie met ze op. U weet mondelinge en schriftelijke communicatiemiddelen op de juiste wijze in te zetten en kunt een doordacht communicatieplan maken. Deze cursus zal ongeveer 3 tot 4  uur van uw tijd in beslag nemen, inclusief de opdrachten.

E-learning: Wet op de Ondernemingsraden (WOR)

Online leert u wat de Wet op de Ondernemingsraden inhoud en hoe u deze kunt toepassen in de praktijk. Ook besteden we aandacht aan de positie van een OR, de commissies en het verkrijgen van invloed. Deze online cursus zal ongeveer 3 tot 4  uur van uw tijd in beslag nemen, inclusief de opdrachten.

 

Op maat

Wilt u meer weten over blended leren of online leren onderdeel maken van het opleidingsaanbod van de ondernemingsraad? Wilt u een online module speciaal voor uw ondernemingsraad? Of wilt u een training deels online en deels offline (blended)? Dat kan! Neem contact op met onze online specialisten:
     

Meer informatie over online leren leest u in het artikel Blended learning en e-learning

Contact

Heb je interesse in één van onze trainingen en wil je meer informatie? Of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op:

 

E-learning