Training/cursus en advies voor de ondernemingsraad (OR)

Een krachtige organisatie heeft inzet en betrokkenheid nodig van iedereen. Daarom is gezonde medezeggenschap zo belangrijk. Dat kan via een sterke OR (Ondernemingsraad), maar ook via een Personeelsvertegenwoordiging (PVT) of de nieuwe vormen van medezeggenschap die SBI Formaat mede ontwikkelt.

OR-trainingen op maat en individueel | Advies | Coaching

SBI Formaat is marktleider op het gebied van training, advies en coaching van ondernemingsraden in Nederland. Wij hebben een actueel en veelzijdig aanbod trainingen/cursussen & events, bieden maatwerktrainingen voor de hele OR en organisatieadvies op maat.

Deskundige en hooggewaardeerde trainers, adviseurs en coaches

Met ruim 75 professionals is er altijd een trainer, (organisatie)adviseur of coach die een match is met de OR of PVT. Onze trainers zijn overwegend academische en HBO+ geschoold en spreken de taal van de medezeggenschap uitstekend. Onze praktische OR-trainingen en cursussen worden gemiddeld met een 8.5 gewaardeerd, het resultaat van ruim 50 jaar trainen van ondernemingsraden en andere medezeggenschapsorganen.

Door het aantrekken van young professionals blijven we scherp, innovatief en vernieuwend. Wij werken constant aan goede arbeidsverhoudingen en sterke, zinvolle medezeggenschap. Medezeggenschap die in verbinding met verschillende stakeholders (directie, HRM, medewerkers, politiek, vakbonden) binnen en buiten de organisatie tot oplossingen probeert te komen.

OR & Medezeggenschap expertise teams

  • Organisatieadvies
  • ARBO
  • HRM
  • Duurzame Inzetbaarheid
  • Financiën
  • EOR/EWC

Onze professionals bezitten jarenlange ervaring. Daarom hebben zij kennis van de specifieke sectoren overheid, zorg & welzijn, industrie, dienstverlening & transport en bouw & wonen.

Eigen trainingsaccommodatie

Campus Landgoed Zonheuvel in het natuurpark Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor kunnen wij een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Campus Landgoed Zonheuvel heeft een grote diversiteit aan trainingsfaciliteiten, 110 hotelkamers, congreszalen tot 500 genodigden, rustieke lodges, landelijke kasteelkamers en een uitstekende keuken.

Recensie klant


Bijeenkomst voor managers en medezeggenschap
De samenwerking met het MT loopt goed, we begrijpen elkaar. De ondernemingsraad wordt steeds vaker uitgenodigd om bij ontwikkelingen/onderwerpen die spelen aanwezig te zijn, en ontwikkelt daarmee haar rol als procescoördinator.
Beatrice Ungerer (Ambtelijk secretaris)