Nieuws

SBI Formaat is gecertificeerd!

16 december 2022

Certificeringen zijn binnen;
een beetje onbescheiden en vooral trots!

Certificeringen zeggen veel over de kwaliteit van organisaties. Het is van belang dat ook de medezeggenschap hun diensten afneemt bij een gecertificeerd bureau. Waarom?

De medezeggenschap is een groot goed in organisaties. Ondernemingsraden spelen daarin een belangrijke rol. Zij kijken naar mens en organisatie. Zijn sparringpartner voor alle partijen in en rondom de organisatie. Hebben wettelijke taken. Zorgen voor beweging en zijn in staat om positie in te nemen in moeilijke vraagstukken. Afijn we kunnen niet zonder…

Dat betekent ook dat ondernemingsraadsleden goed opgeleid en ondersteund moeten worden. Ook hier geldt een (OR-)leven lang ontwikkelen. Daarom kies je als ondernemingsraad voor een gecertificeerde opleidingsorganisatie; dan weet je dat je goed zit.

SCOOR RMZO certificeert opleidingsorganisaties en trainers. EIK Certificering test het kwaliteitsmanagementsysteem. NTRO toetst o.a. de deskundigheid en de kwaliteit van de producten en diensten. Tot slot neemt het Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken af.

Met trots kunnen we melden dat wij opnieuw geslaagd zijn en met glans al deze certificaten behaald hebben.

SCOOR-RMZO

De Stichting SCOOR-RMZO is ontstaan uit de fusie van Stichting Certificering Opleiding Ondernemingsraden en het Register voor Medezeggenschapsopleiders. SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden door certificering van OR/PVT-opleidingsbureaus.

EIK Certificering

EIK Certificering heeft een interne audit uitgevoerd en daar is uitgekomen dat SBI Formaat voldoet aan de eisen van ISO 9001. Het voldoen aan deze norm bekroond niet alleen het harde werk, maar houdt de organisatie ook scherp.

NRTO-keurmerk

Aan welke kwaliteitseisen moet er bij het NRTO-keurmerk voldaan worden? Duidelijkheid over producten of diensten, maar ook het meten van de klanttevredenheid en de deskundigheid van een bedrijf. Daarnaast toetsen zij de helderheid wat betreft de leeruitkomsten, de aansluiting op de arbeidsmarkt en het nakomen van gemaakte afspraken. De afkorting NRTO staat voor de Nederlandse raad voor training en opleiding. Het NRTO-keurmerk is 4 jaar geldig.

Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek

Cedeo heeft wederom een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij SBI Formaat en heeft de Cedeo-erkenning geprolongeerd! Hierbij springt met name de 96,3% score (zeer tevreden) voor onze trainers in het oog.
‘Dankzij een gedegen voortraject weet SBI Formaat de maatwerktrajecten goed af te stemmen op de specifieke wensen van de opdrachtgever en in te zoomen op specifieke omstandigheden in de dagelijkse praktijk van zowel werknemer en leidinggevende als de organisatie’, aldus Cedeo.

Deel dit bericht