Nieuws

Continuering ISO 9001 certificering

ISO 9001
10 maart 2022

Sinds jaar en dag is SBI Formaat in het bezit van het ISO 9001 certificaat. En daar zijn we trots op!  We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat we onlangs weer door EIK Certificering (Experts In Kwaliteit) ons kwaliteitssysteem met succes hebben laten toetsen. Hierdoor is de continuering van het certificaat een feit.

ISO 9001; een continu proces

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Onze organisatie is gericht op het continu verbeteren van de processen en onze diensten/producten op basis van feedback van onze klanten en andere stakeholders. Dit alles met het doel daarmee de klanttevredenheid nog verder te verhogen. Een systeem op basis van ISO 9001 helpt ons daarbij. Het geeft de interne organisatie meer structuur. Het verhoogt de efficiency en verbetert producten en diensten op basis van jouw feedback. Je kunt dus vertrouwen op onze kwaliteit.

Zusterondernemingen ook ISO 9001 gecertificeerd

Niet alleen SBI Formaat heeft haar certificaat kunnen continueren, maar ook ons shared service center SBI Beheer. Daarnaast zijn vanaf dit jaar ook onze zusterbedrijven Odyssee en OR Consultancy ISO-gecertificeerd.

Contact

Heb je naar aanleiding hiervan vragen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht