Nieuws

Onze opleidingen hebben een Cedeo-erkenning!

Cedeo erkenning maatwerk trainingen
17 oktober 2018

We hebben het Cedeo-certificaat opnieuw binnen!

Voor deze erkenning wordt je elke 2 jaar getoetst met een klanttevredenheidsonderzoek. Wij vallen in de 10% van alle commerciële opleidingsinstituten die een Cedeo-erkenning heeft.

Deze erkenning geeft de garantie dat minimaal 80% van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en dienstverlening van onze maatwerktrainingen.

Wij willen alle klanten bedanken die hebben meegeholpen aan het onderzoek en voor de lovende woorden.

Het instituut heeft op ieder vakgebied veel ervaring in huis en luistert goed naar de opdrachtgever: “SBI Formaat is goed in het helder krijgen, van wat wij graag willen bereiken.”

De deskundige docenten hebben een passie voor het vak waarin ze bezig zijn en kunnen de lesstof goed overbrengen op de groep. Zij zijn enthousiasmerend en inspirerend en leven zich goed in, op de situatie van de deelnemers.“Er zijn vier vaste ervaren trainers, die erg thuis zijn. Zij nemen, af en toe, een nieuweling mee om wegwijs te maken.”

Er is volgens de respondenten altijd meer dan voldoende lesmateriaal aanwezig. “We hebben inmiddels verschillende scholingen van SBI Formaat gevolgd. Er zaten onderwerpen in, die voor ons allemaal nieuw waren. Bij ingewikkelde onderwerpen kregen we een naslagwerk, waar in de training ook naar werd verwezen en waar we nog steeds regelmatig naar kijken”

Kwaliteiten: ‘helderheid, ‘inlevingsvermogen’, ‘constructief en pragmatisch’, ‘hoog kennisniveau’ en ‘flexibel’. Verder heeft SBI Formaat een hoge mate van betrokkenheid, reageert snel op vragen en komt na wat zij belooft.

Bekijk hier het klanttevredenheidsonderzoek.

Deel dit bericht