Nieuws

Werkgelukfestival ‘Van hype naar vibe’

werkgeluk-banner-4.jpg
30 oktober 2017

Gelukkig in je werk

"Minder dan 30 procent van de mensen is gelukkig in z’n werk. Dat is nogal wat als je bedenkt hoeveel tijd we spenderen aan werk. Vaak heeft dat te maken met het feit dat de waarden die je thuis naleeft niet dezelfde zijn als op je werk. Je zou kunnen zeggen dat je op je werk of een masker draagt of een goed acteur bent. Maar vroeger of later ontstaan er problemen die voorkomen hadden kunnen worden. Het is de betrokkenheid die werknemers verliezen bij de organisaties waar ze voor werken. En dat geldt in het bijzonder voor grote organisaties." Paul Polman CEO Unilever in de Washington Post.

En dat terwijl wetenschappelijk onderzoek van onder meer iOpener institute uit Oxford overtuigend aantoont dat gelukkige medewerkers, productiever zijn, minder vaak ziek, meer betrokken en langer bereid zijn om te blijven. Wat kun je doen om niet langer de acteur van je loopbaan te zijn, het masker af te zetten en de waarden die je belangrijk vindt te introduceren in je werk zodat er weer zin in werk ontstaat? En als je directeur of manager bent; wat kun je doen om een klimaat te introduceren, een vibe zo je wilt, waarin je medewerkers optimaal kunnen werken en in staat worden gesteld om hun potentieel te benutten en zinvol werk te verzetten?

Dit en meer staat centraal op het 2e Werkgelukfestival dat op woensdag 6 december 2017 gehouden wordt in het Maarten Maartenshuis op LandgoedZonheuvel te Doorn.

Meer informatie en tickets kunt u hier bestellen.

Deel dit bericht