Nieuws

Samenwerken, een dank je wel

OR achtergrond vertegenwoordiging
25 november 2020

Een goede relatie
De laatste maand van het jaar 2020 staat voor de deur. Een bijzonder jaar voor alle klanten en uiteraard ook voor SBI Formaat. Zomaar, toch een beetje uit het niets zaten we / zitten we in een Corona crisis met een golf in maart en een golf vanaf oktober.
Intelligente lockdowns met alle gevolgen van dien. En natuurlijk veel onduidelijk over wat mag wel en wat mag niet
.

Medezeggenschap cruciaal
Deze driedimensionale crisis (gezondheid, economisch en sociaal) heeft ook effect op de medezeggenschap. Vraagstukken als gaan we wel of niet trainen, wel of niet online. Is een OR vergadering niet minstens zo belangrijk als gemeenteraadsvergadering, of directievergaderingen
En wat te zeggen over de rol van de medezeggenschap in deze crisis.

Samenwerken
Als SBI Formaat hebben we getracht om met al onze klanten alles te doen wat in onze mogelijkheid lag. Verschuiven van trainingen, online trainen en adviseren, coulance in annuleren en soms juist weer streng. Maar we hebben gemerkt dat met begrip voor elkaar de klant en de trainer/ adviseur en onze collega’s op kantoor er altijd weer uitkwamen.  Juist door goed te luisteren, begrip te hebben voor elkaars argumenten. Gewoon omdat we met elkaar een goede relatie hebben.

December
Nog een maand en 2020 is voorbij. Ook een maand waar ondernemingsraden nog veel te doen hebben met afsluiten 2020 en vooruitkijken naar 2021.

Een dank je wel
Voor nu alvast dank voor het samenwerken juist ook in Corona tijd. En is het soms niet helemaal gegaan zoals u gewend was… dank voor uw begrip.

Directie & medewerkers SBI Formaat

Deel dit bericht