Nieuws

SDG Traineeship – De nieuwe manier van impact maken

SDG-traineeship
06 januari 2021

COVID-19, de klimaatprotesten, anti-racisme protesten en andere publieke campagnes laten zien dat jongeren klaar zijn om een impact te maken en bij te dragen aan een meer inclusieve een duurzame economie en samenleving; het SDG Traineeship biedt de handvaten om hiermee te beginnen en introduceert de veranderingskracht van deze nieuwe generatie aan bedrijven, organisaties en overheden.

SDG House Network en TheRockGRoup zijn 15 december een landelijk SDG traineeship programma gestart om 500 jongeren kennis te laten maken, en ervaring te bieden met duurzaam en sociaal ondernemen.
De jongeren zullen worden opgeleid tot ware ‘SDG-professionals’. Het programma biedt de jongeren een unieke gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren in een groeiende sector van bedrijven die zich inzetten voor het behalen van de
Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Dit nieuwe initiatief van SDG House Network en TheRockGroup zal door de inzet van 500 gemotiveerde jongeren bij meer dan 100 organisaties de integratie van de SDG’s in het bedrijfsleven en de publieke sector versnellen. Denk hierbij aan het tegengaan van discriminatie en ongelijke kansen binnen gemeentes en/of de implementatie van circulariteit bij een frisdrankenfabrikant. Kortom, het SDG traineeship zal medewerkers voor de toekomst genereren, die zich “SDG-professional” kunnen noemen.

Informatieve Flyer SDG Traineeship

 

SDG HOUSE Campus Landgoed Zonheuvel

De Campus Landgoed Zonheuvel is een ontwikkelingsplek, een broedplaats van denken en doen, met verrassende samenwerkingsprogramma’s. SBI Formaat is gevestigd op deze unieke locatie en tijdens je bezoek aan SBI Formaat en/of wanneer je een training hebt op de Campus Landgoed Zonheuvel zal je genieten van de harmonie en het evenwicht tussen mens, cultuur en natuur. Beleef het zelf!

SDG House ZonheuvelIn Nederland en daarbuiten wordt door veel partijen gewerkt aan de realisering van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). We zijn er trots op dat we het predicaat ‘SDG-House’ mogen dragen.

 

Deel dit bericht