Nieuws

Verscherpte maatregelen: wat betekent dit voor onze dienstverlening?

29 september 2020

Beste relatie(s),

Uiteraard volgt SBI Formaat de persconferenties van het Kabinet. Helaas moeten we met zijn allen constateren dat te veel mensen besmet raken met het Covid 19 virus. Dat vraagt om actie. Het kabinet was helder is zijn doelen. We moeten maatregelen nemen om kwetsbare mensen te beschermen en we moeten zorgen dat de Zorg niet vastloopt in Nederland. Tegelijkertijd moeten we economisch de schade beperken.

De regels worden daarom voor de komende drie weken aangescherpt. Met name bij sportwedstrijden, horeca en detailhandel. Thuiswerken waar mogelijk is het devies. En uiteraard de maatregelen zoals: anderhalve meter in acht nemen, handen wassen, testen, indien symptomen thuis blijven, moeten streng nageleefd worden. Lees hier de aangescherpte maatregelen en de uitzonderingen.

Maar de economie gaat niet op slot. Wel vraagt het kabinet om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wij, SBI Formaat en zusterbedrijven, doen dat ook. Wij trainen en adviseren alleen in ruimten/bij organisaties waar we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen kunnen treffen voor onze klanten en onze collega’s. Waar mogelijk kunnen we onze dienstverlening omzetten naar een online variant.

Wij wensen u wijsheid en gezondheid toe,

SBI Formaat

 

Deel dit bericht