Nieuws

Visie op leren

Visie op leren
01 juli 2022

Kennis succesvol toepassen in praktijk

SBI Formaat geeft trainingen, coaching en advies om te zorgen dat medewerkers het beste uit zichzelf, elkaar en de organisatie halen. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,7. Dat onze leervormen zo goed aanslaan en succesvol toegepast worden, ligt aan onze deskundige trainers, maar ook doordat we een heldere visie hebben op hoe mensen informatie verwerken en in de praktijk kunnen brengen. Onze cursisten zijn na een training daarom beter in staat om duurzame veranderingen te realiseren. Onze visie op leren zorgt ervoor dat onze training of coaching niet stopt wanneer een sessie voorbij is, maar dat we met jou een leertraject aangaan zodat de opgedane kennis niet verloren gaat en succesvol in de praktijk gebracht kan worden.

Wat is leren?

Je komt bij ons omdat je wat wilt leren. Maar wat is leren eigenlijk precies? Wij zien leren als volgt:  

Het tot stand brengen van duurzame veranderingen in kennis, houding en vaardigheden. Onder de juiste condities leiden deze veranderingen in resultaten bij individuen en groepen.  

Wij geloven dat leren maximaal effect heeft als onze zes pijlers terugkomen in leerinterventies. Bekijk hieronder het filmpje dat meer informatie geeft.

Hoe ziet dat er dan uit in de praktijk?

In de praktijk ziet dit er telkens anders uit. Leren is namelijk maatwerk en wij komen samen met jou als klant telkens tot het beste leertraject, met daarin de juiste mix van leervormen. Hieronder zie je een voorbeeld van een leertraject voor het eerste half jaar van een nieuwe OR.

leertraject ondernemingsraden

Neem contact met ons op om jullie leertraject vorm te geven

Lees meer over onze visie op leren of neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze adviseurs plant dan zo snel mogelijk een adviesgesprek in.

Meer informatie

 

Deel dit bericht